Цени

За цялата 2023г. всички мои клиенти получават Експресна услуга! 🙂

Ще получите всички снимки, обработени и във висока резолюция както следва:

Свето Кръщение
Снимки(всички от ритуал и ресторант) до 24 часа.
Видео – до 48 часа.

Сватба
Снимки(всички) до 10 дни, 20 снимки от най-важните моменти до 24 часа.
Сватбен филм – целият филм + сватбен трейлър до 20 дни.

Рожден ден в студио – ВСИЧКИ снимки от сесията(цената не е на кадър)до няколко часа след сесията.
Фотосесия за бременни – до 24 часа.
Бебешка фотосесия – до 24 часа.
Детски рожден ден – тържество в ресторант – до 24 часа.

Благодаря ви за доверието! 🙂
Вълшебен ден! 🙂* можете да видите работата ми за всеки раздел като кликнете върху него

* за сватби, провеждащи се извън България цените са в ЕВРО

* Антон Димов си запазва правото, като автор на Вашите снимки и видео клипове, да публикува в социалните мрежи и в своя сайт, за да популяризира работата си.

Съгласете се, че благодарение на тези публикации и Вие сте се запознали с моя стил. 🙂

* Всички снимки и видео клипове, са обект на авторското право на Антон Димов. Фотографските произведения и видео клиповете, представляват интелектуална собственост, защитена от законодателя и са предмент на Закона за Авторското правочл. 1, ал. 1, т. 7

Ако желаете, можете да закупите пакет “Конфиденциалност”, който е на стойност +50% от избраният от Вас пакет.

ФОТО ПЕЧАТ

Цените за фото печат са както следва:

10/15см. – 70ст./бр.
13/18см. – 1.20лв./бр.
15/21см. – 1.80лв./бр.
А4(21/30см.) – 5лв./бр.
А3+(33/48см.) – 13лв./бр
.

Фото принтерът, с който разполага студиото е от най-ново поколение и използва Claria ET Premium мастило – с гаранция за запазване на цветовете 300 години при съхранение в албум.

Фото хартията, която използвам е Katana Premium Luster 255 и е фотохартия от най-висок клас. Произвежда се в Япония и отговаря на най-стриктните изисквания на фирмите, произвеждащи фотопринтери. Многослойното микропоресто покритие гарантира незабавно абсорбиране на мастилото, допълнителна защита от УВ-лъчи, и водоустойчивост на готовата снимка – можете да я потопите в съд с вода за няколко минути и когато я извадите, ще видите, че няма размиване на цветовете.

Портретна фотосесия в студио

Цена: пакет от 10 кадъра – 200лв. / 10+17лв. на избран и обработен кадър. Обработката включва дълбок ретуш и следните неща по Ваше желание: корекция на носле, премахване на бръчки и несъвършенства по лицето, корекция на тяло, подчертаване на очи(ирис), удебеляване на устни.

Портретна фотосесия сред природата

Цена: 170лв. – 30 мин. / 270лв. – 1 час. Получавате ВСИЧКИ хубави и успешни снимки, обработени и удобно качени на виртуален облак във висока резолюция. Цената не е на кадър.

* Снимките са обработени с художествена АРТ обработка, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.

Семейна фотосесия в студио(художествена)

Цена: пакет от 10 кадъра – 170лв. / 10+17лв. на избран и обработен кадър. Обработката включва дълбок ретуш и следните неща по Ваше желание: корекция на носле, премахване на бръчки и несъвършенства по лицето, корекция на тяло, подчертаване на очи(ирис), удебеляване на устни.

Фотосесия за бременни в студио или сред природата

Стандартен пакет: получавате ВСИЧКИ кадри(между 30 и 300), обработени с базови настройки и цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция, цената на пакета не е на кадър.
Времетраене: 30 минути.
Получавате подарък 5 снимки по ваш избор с по-дълбока художествена обработка на цветовете, дълбок ретуш на лице, премахване на обриви, пъпчици и ранички.
Пакетът не включва дълбок ретуш и художествена АРТ обработка на всички снимки. Ако желаете дълбок ретуш, художествена АРТ обработка и корекции на избрани от вас снимки, цената е 12лв. на избран и обработен кадър.

Цена: 170лв.

ВИП пакет: получавате ВСИЧКИ кадри(между 60 и 600), обработени с базови настройки и цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция, цената на пакета не е на кадър.
Времетраене: 1 час.
Получавате подарък 7 снимки по ваш избор с по-дълбока художествена обработка на цветовете, дълбок ретуш на лице, премахване на обриви, пъпчици и ранички.
Пакетът не включва дълбок ретуш и художествена АРТ обработка на всички снимки. Ако желаете дълбок ретуш, художествена АРТ обработка и корекции на избрани от вас снимки, цената е 12лв. на избран и обработен кадър.

Цена: 270лв.

Артистична художествена обработка тип “Картина”

Цена: 30лв. на избран и обработен кадър

Корпоративни портрети

*Можете да видите заснети от мен корпоративни портрети ТУК

Цена: пакет от 10 кадъра – 200лв. / 10+20лв. на избран и обработен кадър. Обработката включва дълбок ретуш и следните неща по Ваше желание: корекция на носле, премахване на бръчки и несъвършенства по лицето, корекция на тяло, подчертаване на очи(ирис), удебеляване на устни.

Ако желаете и дрон кадри на сградата, в която се намира Вашата компания, мога да предложа такива, като цената е 30лв. на избран и обработен кадър.

Ако желаете корпоративно видео, моля, свържете се с мен на следния имейл: office@antondimovstudio.com с кратко резюме как точно искате да изглежда финалното видео, като можете да приложите и линкове към такова, което ви е харесало, за да го обсъдим в последствие при евентуална среща.

Продуктова фотография

Цената е по договаряне в зависимост от сложността и продължителността на заснемане, както и от броя кадри.

Презентиране на Вашият ресторант, заведение, бизнес

Цената е по договаряне в зависимост от сложността и продължителността на заснемане, както и от броя кадри.

Клубна фотография

Цена: 150лв. на час. Ако ангажираността е за повече часове, цената е по договаряне, в зависимост от сложността и продължителността на заснемане, необходимостта от 2-ма фотографи, както и мащаба на събитието.

Премиера на книга

Цена: 150лв. на час – Цената не е на кадър, получавате ВСИЧКИ кадри, обработени, във висока резолюция.

Плакат на музикална група/театрална постановка

Цена: 900лв. – до 3 часа ангажираност. Цената не е на кадър, получавате ВСИЧКИ кадри, обработени, във висока резолюция с платени права.

Концерт на музикален изпълнител/Група

Цената е по договаряне в зависимост от сложността и продължителността на заснемане, необходимостта от 2-ма фотографи, както и мащаба на концерта.

Заснемане на театрална постановка

Цената е по договаряне в зависимост от сложността на заснемане(по време на репетиция или пред публика), необходимостта от 2-ма фотографи, както и мащаба на театралната постановка.

Модно събитие

Цената е по договаряне в зависимост от сложността и продължителността на заснемане, необходимостта от 2-ма фотографи, както и мащаба на събитието.

КОЛЕДНИ ФОТОСЕСИИ 2022г.

• Коледа 2023 – получавате ВСИЧКИ кадри(между 200 и 600), , обработени с необходимите цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция, цената не е на кадър. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 12лв. на избран и обработен кадър. Времетраене – до 40 мин. Снимките са на 3 декора, можете да се преобличате колкото пъти желаете, стига да се вместите във времето. 🙂

Цена: 130лв.

Детски Рожден ден – фотосесия в студио

• Стандартен пакет (за едно дете): получавате ВСИЧКИ кадри(между 100 и 500), обработени, във висока резолюция, цената не е на кадър. Времетраене – до 30 мин. Снимките са на 1 декор, можете да се преобличате колкото пъти желаете, стига да се вместите във времето. 🙂 Пакетът е за едно дете. Ако имате близнаци или двете ви деца са родени в един месец и искате да съчетаете и двата празника в една обща фотосесия Ви препоръчвам ВИП пакетите по-долу, понеже децата ще са 2 и снимките ще са 2 пъти повече за заснемане и обработка.

Цена: 100лв.

• ВИП пакет: получавате ВСИЧКИ кадри(между 200 и 1000), обработени, във висока резолюция, цената не е на кадър. Времетраене – до 1 час. Снимките са на 2 декора. Примерно може да си изберете 1 шарен детски фон и един едноцветен(студиото разполага с червен, син, бял, черен и розов) ако желаете по-изчистена визия. Можете да се преобличате колкото пъти желаете, стига да се вместите във времето. 🙂 Този пакет е подходящ ако желаете да имате повече време, за да се отпусне Вашето детенце и да Ви е спокойно и на Вас. Така ще успеем да провокираме повече усмивки и емоции. Просто някои дечица имат нужда от време, за да се адаптират и отпуснат в нова за тях среда. 🙂 Този пакет е подходящ за близнаци или 2 деца от едно семейство, които имат рожден ден с близки дати и искате да съчетаете и двата празника в една обща фотосесия или са близнаци и искате да снимате всяко с неговата торта, или и двете заедно с обща торта.

Цена: 170лв.

• ВИП+ пакет: получавате ВСИЧКИ кадри(между 300 и 1000), обработени, във висока резолюция, цената не е на кадър. Времетраене – до 1 час. Снимките са на 3 декора. Примерно може да си изберете 2 шарени детски фона и един едноцветен(студиото разполага с червен, син, бял, черен и розов) ако желаете по-изчистена визия. Можете да се преобличате колкото пъти желаете, стига да се вместите във времето. 🙂 Този пакет е подходящ ако желаете да имате повече време, за да се отпусне Вашето детенце и да Ви е спокойно и на Вас. Така ще успеем да провокираме повече усмивки и емоции. Просто някои дечица имат нужда от време, за да се адаптират и отпуснат в нова за тях среда. 🙂 Този пакет е подходящ за близнаци или 2 деца от едно семейство, които имат рожден ден с близки дати и искате да съчетаете и двата празника в една обща фотосесия или са близнаци и искате да снимате всяко с неговата торта, или и двете заедно с обща торта.

Цена: 250лв.

* Получавате ВСИЧКИ снимки обработени, до няколко часа след фотосесията на същия ден, цената не е на кадър.

* Снимките са обработени с необходимите цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.

Детски рожден ден – фотосесия сред природата

Цена: 170лв. – 30 мин. / 270лв. – 1 час. Получавате ВСИЧКИ хубави и успешни снимки(между 100 и 500), обработени и удобно качени на виртуален облак във висока резолюция. Цената не е на кадър.

* Снимките са обработени с художествена АРТ обработка, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.

Бебешка фотосесия

Стандартен пакет: получавате ВСИЧКИ кадри(между 50 и 300), обработени с базови настройки и цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция, цената на пакета не е на кадър. Времетраене – до 1 час и 30 мин. Освен на бебчето, ще направим и общи снимки с бебко, мама и тати. 🙂 Този пакет е подходящ за бебенца, за да има достатъчно време да се успокои малкото човече, ако е нужно да го нахраните и времето, което е нужно да го преоблечем в различни тематични бебешки костюмчета, които предлагаме в студиото. 🙂 Получавате подарък 3 снимки по ваш избор с по-дълбока художествена обработка на цветовете, дълбок ретуш на лице, премахване на обриви, пъпчици и ранички. Снимките, които си изберете за обработка и дълбок ретуш ще бъдат извадени на хартиен носител в размер 10/15см. подарък като комплимент от мен. 🙂

Цена: 170лв.

* Пакетът не включва дълбок ретуш и художествена АРТ обработка на всички снимки. Ако желаете дълбок ретуш, художествена АРТ обработка и корекции на избрани от вас снимки, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.

Абитуриентски бал – Фотосесия

Получавате ВСИЧКИ кадри(между 50 и 300), обработени с базови настройки и цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция, цената на пакета не е на кадър. Получавате подарък, като комплимент от мен, 5 снимка с дълбок ретуш и художествена обработка.

Цена: 250лв.

Времетраене – до 1 час

Пакетът не включва дълбок ретуш и художествена обработка. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.
Обработката включва дълбок ретуш, художествена обработка и следните неща по Ваше желание: корекция на носле, премахване на бръчки и несъвършенства по лицето, корекция на тяло, подчертаване на очи(ирис), удебеляване на устни.

Абитуриентски бал – Тържество(изпращане)

Цена: 150лв. на час. Получавате ВСИЧКИ хубави и успешни снимки, обработени и удобно качени на виртуален облак във висока резолюция.

* Снимките са обработени с необходимите цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.
*първият час се смята като цял час, след това стъпката е на 30 минути ангажираност.

Любовни и семейни фотосесии сред природата

Цена: 170лв. – 30 мин. / 270лв. – 1 час. Получавате ВСИЧКИ хубави и успешни снимки (между 100 и 500), обработени и удобно качени на виртуален облак във висока резолюция. Цената не е на кадър.

* Снимките са обработени с художествена АРТ обработка, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.

Детски рожден ден – тържество в ресторант

Цена: 150лв. на час

*получавате всички хубави и успешни снимки, удобно качени на виртуален облак във висока резолюция.

* Снимките са обработени с необходимите цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 7лв. на избран и обработен кадър.

*първият час се смята като цял час, след това стъпката е на 30 минути ангажираност.

*за събития извън Стара Загора се заплащат транспортни разходи.

Семейни събития и тържества

Цена: 150лв. на час

*получавате всички хубави и успешни снимки, удобно качени на виртуален облак във висока резолюция.

* Снимките са обработени с необходимите цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.

*първият час се смята като цял час, след това стъпката е на 30 минути ангажираност.

*за събития извън Стара Загора се заплащат транспортни разходи.

Корпоративно събитие/Фирмено парти

Цена: 150лв. на час

*получавате всички хубави и успешни снимки, удобно качени на виртуален облак във висока резолюция.

* Снимките са обработени с необходимите цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.

*първият час се смята като цял час, след това стъпката е на 30 минути ангажираност.

*за събития извън Стара Загора се заплащат транспортни разходи.

Свето Кръщение(Кръщене)

Фотография:

*Можете да видите работата ми като фотограф ТУК

150лв. – това е цената за пълно репортажно отразяване на ритуала в църквата(за едно дете), нережисирани кадри, портрети на детето и родителите, и обща снимка с гостите и роднините след ритуала пред иконите и пред църквата.
В случай, че имате близнаци или искате да кръстите двете си деца в един ден – цената за ритуала е 250лв., защото ритуалите са 2, както и броя снимки за обработка след това. А ако сте късметлии и имате тризнаци – цената е 300лв. 🙂

Ако желаете фотосесия и индивидуални снимки с всеки от роднините и гостите пред църквата – цената е 100лв. до 30 мин., 150лв. до 1 час. Цената на фотосесията не включва дълбок ретуш и художествена обработка. Ако желаете такава, се заплащат допълнително 12лв. на избран и обработен кадър.

150лв.снимки в ресторант, където ще се съберете с гостите, за да се почерпите за празника. Обикновено има обособен, украсен кът, специално подготвен за снимки – до 1 час. ангажираност. Ако гостите са повече или желаете да остана по-дълго време, за да отразим празника – цената е 150лв. за всеки следващ час.

* Снимките обработвам с художествена АРТ обработка, която съм създал специално за този така любим за мен ритуал, за да се пресъздаде по-автентично атмосферата в храма. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 7лв. на избран и обработен кадър.

*получавате всички хубави снимки до няколко дни, удобно качени на виртуален облак във висока резолюция.

*посочените цени са за кръщене в рамките на гр. Стара Загора. Ако Вашето събитие е по-далече, цената е по договаряне.

Видео заснемане:

*Можете да видите работата ми като видеограф ТУК

250лв. – заснемане на църковния ритуал (за едно дете) + емоции на децата и гостите преди и след ритуала, почерпка с питката и пожелания на гостите към малкото християнче. 🙂
В случай, че имате близнаци или искате да кръстите двете си деца в един ден – цената е 350лв. А ако сте късметлии и имате тризнаци – цената е 450лв. 🙂

200лв. – заснемане на украсата в ресторанта, игри на децата и родителите, уелкъм дринк, заснемане на фотосесията пред обособения украсен кът за снимки до 1 час ангажираност.
Ако желаете да остана по-дълго време, за да отразим празника – цената е 200лв. за всеки следващ час.

Пакетът включва:

*заснемане с дрон на храма отвисоко за по-колоритно представяне на локацията.

*записване на звук с микрофон от най-висок клас, за да се усети атмосферата в храма.

*монтаж на целия видео материал и по желание трейлър(заплаща се допълнително +100лв.) с най-важните моменти. Примерен трейлър може да видите ТУК

*посочените цени са за Православен ритуал; Католическото Свето Кръщение продължава между 1ч.30мин. и 2 часа и цената е по договаряне.

*получавате заснетия и монтиран материал с необходимите цветокорекции до няколко дни, удобно качен на виртуален облак.

*за кръщене извън Стара Загора се заплащат транспортни разходи.

*посочените цени са за кръщене в рамките на гр. Стара Загора. Ако Вашето събитие е по-далече, цената е по договаряне.

Сватбено тържество

Сватбени оферти

ВИДЕО:

Сватбата на Евгени и Силвия(кратко филмче) – ТУК

Можете да видите цял сватбен филм от сватбата на Габи и Ивайло, заснет, монтиран и оцветен от мен с продължителност 3 часа и 37 минути – ТУК

Кратко сватбено филмче от сватбата на Денислав и Венета – ТУК

Цена: 2170лв. + ПОДАРЪК кратък сватбен трейлър

Цената включва:

1. Пълно заснемане на сватбения ден до последния ритуал – до 10 часа ангажираност
2. ПОДАРЪК – Кратък сватбен трейлър с избрани ключови моменти(цената му по принцип е между 350 и 500лв.)
3. Монтаж на целия видео материал, надписи, аудио и цветови корекции
4. Лицензирана музика за филма и трейлъра с платени права
5. Дрон кадри
6. Записване на звук с микрофон и аудио рекордер от най-висок клас
7. Записване на видео с камера и обективи(Sony) от най-ново поколение и използване на видео стабилизатор – тип Гимбал(Ronin RS3) за по-флуидни и кинематографски движения на камерата.

За всеки следващ час над пакета от 10 часа, се заплаща по 210лв. на час.

Ако Вашите нужди за отразяване на сватбения ден са по-различни, като например, повече или по-малко часове или по-специфична организация на тържеството Ви, моля, свържете се с нас, за да обсъдим особеностите и да Ви предложим персонализирана оферта на телефон: 0890 101710

ФОТОГРАФИЯ:

Можете да видите работата ми като сватбен фотограф ТУК

Ако желаете отразяване само на Граждански брак или Църковен брак от 1 фотограф

Граждански брак(подписване) – 170лв. + поздравления и общи снимки с гости и роднини150лв. на час

Църковен брак(ритуал) – 250лв.обща снимка с гости и роднини в църквата и пред църквата) + общи снимки с всеки един от гостите и роднините150лв. на час

Ако желаете Индивидуална кратка артистична фотосесия на вас, скъпи младоженци, с вашите кумове на избрана локация (30 мин.) +170лв. (получавате всички хубави кадри, художествено обработени във висока резолюция до 5 дни след сесията).

*Ако желаете по-дълга Артистична фотосесия – до 1 час270лв., до 2 часа – цената е 400лв.

• Предаване на всички успешни кадри(обработени) до 5 дни, удобно качени на виртуален облак във висока резолюция

Пакет 1

• Индивидуален подход и специално отношение към всяка двойка

• Предварителна среща с младоженците и подписване на договор (30% капаро).

• Отразяване на целият сватбен ден – подготовка на булката и младоженеца, взимане на кумовете, взимане на булката, Църковен и Граждански брак, празненство и ритуалите в ресторанта от 1 фотограф

Артистична фотосесия в деня на сватбата на младоженците и техните кумове на избрана локация (до 2 часа)

• Ангажираност – до 10 часа

• Предаване на всички успешни кадри(обработени) до 20 дни, удобно качени на виртуален облак във висока резолюция

Цена: 1770лв.

*всеки следващ час се заплаща по 170лв.

Пакет 2

• Индивидуален подход и специално отношение към всяка двойка

• Предварителна среща с младоженците и подписване на договор (30% капаро).

• Отразяване на целият сватбен ден от 2 фотографи (1-вият снима основната сюжетна линия – ритуалите, докато 2-рия АРТ фотограф запечатва емоциите на роднини, деца, гости по време на ключовите моменти, както и дава втора гледна точка на основната сюжетна линия)

Артистична фотосесия в деня на сватбата на младоженците и техните кумове на избрана локация (до 2 часа)

• Ангажираност – до 10 часа

• Предаване на всички успешни кадри(обработени) до 30 дни, удобно качени на виртуален облак във висока резолюция

• На следващият ден младоженците получават 20 снимки от ключовите моменти, обработени и готови за споделяне в социалните мрежи.

Художествена арт обработка на някои от най-важните моменти, както и от артистичната фотосесия.

• Подарък флаш памет с всички обработени снимки и персонализирана кутия

Цена: 2170лв.

КЪМ ВСЕКИ ПАКЕТ МОЖЕ ДА ДОБАВИТЕ:

* Фотозаснемане с летяща платформа тип Дрон290лв.
* Следсватбена фотосесия тип LOVE STORY400лв. с времетраене до 2 часа.

* всеки следващ час се заплаща по 200лв.

* предимството да имате втори АРТ фотограф е, че той заснема втора сюжетна линия – емоции на гостите, реакции на роднините по време на ритуалите, детайли, различни гледни точки. Това ще обрисува по-богато Вашият сватбен ден.

Скъпи младоженци,
Ако организацията на Вашата сватба не се вписва в нито един от изброените пакети, не се колебайте да се свържете с мен, за да изготвим съвместно Вашият индивидуален сватбен пакет – (0890 10 17 10 – Антон Димов).

Пример: желаете заснемане на Църковен брак, Граждански брак(подписване), кратка Артистична фотосесия на избрана локация и отразяване на началото на тържеството в ресторанта(посрещане на младоженците, захранване от родителите, първа наздравица, ритане на бакърчето, първи сватбен танц и част от партито с гостите и т.н. – времетраене – до 3 часа).
Този пакет се калкулира по следния начин:
170лв. – Граждански брак(подписване)и обща снимка с гости и роднини + поздравления и общи снимки с гости и роднини150лв. на час
250лв. – Църковен брак(ритуал) – 250лв.обща снимка с гости и роднини в църквата и пред църквата) + общи снимки с всеки един от гостите и роднините – 150лв. на час.
170лв. – Артистична фотосесия на избрана локация(30 мин.) – получавате всички хубави кадри, художествено обработени във висока резолюция до 5 дни след сесията.
450лв.Тържество в ресторант (3 часа по 150лв/на час)

*Ако желаете по-дълга Артистична фотосесия – до 1 час270лв., до 2 часа – цената е 400лв.

*за сватби извън България цените са в ЕВРО

*за сватби извън Стара Загора се заплащат транспортни разходи и при необходимост хотел.

*Антон Димов си запазва правото, като автор на Вашите снимки и видео клипове, да публикува в социалните мрежи и в своя сайт, за да популяризира работата си.
Съгласете се, че благодарение на тези публикации и Вие сте се запознали с моя стил. 🙂

* Всички снимки и видео клипове, са обект на авторското право на Антон Димов. Фотографските произведения и видео клиповете, представляват интелектуална собственост, защитена от законодателя и са предмент на Закона за Авторското правочл. 1, ал. 1, т. 7
Ако желаете, можете да закупите пакет “Конфиденциалност”, който е на стойност +50% от избраният от Вас пакет.

Моминско/Ергенско парти/Годеж

Цена: 150лв. на час

* получавате ВСИЧКИ хубави снимки, удобно качени на виртуален облак във висока резолюция.

* Снимките са обработени с необходимите цветокорекции, светлина и контраст, във висока резолюция. Пакетът не включва дълбок ретуш. Ако желаете дълбок ретуш и корекции на снимките, цената е 10лв. на избран и обработен кадър.

*първият час се смята като цял час, след това стъпката е на 30 минути ангажираност.

Ако Вашите нужди за отразяване на сватбения ден са по-различни, като например, повече или по-малко часове или по-специфична организация на тържеството Ви, моля свържете се с нас, за да обсъдим особеностите и да Ви предложим персонализирана оферта на телефон: 0890 101710 или попълнете контактната форма. За всякакви други запитвания и въпроси, относно друг тип събития и фотосесии, оставаме на Ваше разположение!

Благодаря! 🙂